Video highlights not working...

Technical forum for feedback and comments on the website.

Moderators: Rizzo, Tigerbeat, Tigers Press Office, Tigers Webmaster

Post Reply
kornboy130
Super User
Super User
Posts: 4681
Joined: Thu Nov 09, 2006 7:48 pm
Location: Behind You

Video highlights not working...

Post by kornboy130 » Mon Apr 23, 2007 3:17 pm

i was emailing the guy from RugbyDump.com to try and get toms opportunistic try against L-Irish on there - i found the link but the video will not work for either of us - infact none of the videos are working for either of us - any pointers on why they are down... or is it just us?

Rizzo
Moderator
Moderator
Posts: 12061
Joined: Tue Feb 08, 2005 1:54 pm
Location: Somewhere down the crazy river

Post by Rizzo » Mon Apr 23, 2007 4:32 pm

I'm getting a page not found error message, so they may be working on them or uploading more. I'll check again in a while and ask if it's still problematic.
Don't waste your time away thinking about yesterday's blues
Demelza - another Mother

HongKongTiger
Senior Member
Senior Member
Posts: 267
Joined: Mon Jan 15, 2007 11:08 am
Location: Buckinghamshire

Post by HongKongTiger » Tue Apr 24, 2007 1:52 pm

Still not working properly :cry:

I tried the link on the far right of the Tigers Supporters page - 'Tigers Video' (the 'Video highlights link in the middle is still not working at all) and could get great sound but no picture at all :!: :!: :o? :shock:
The South Stand Rocks !
:smt038

Rizzo
Moderator
Moderator
Posts: 12061
Joined: Tue Feb 08, 2005 1:54 pm
Location: Somewhere down the crazy river

Post by Rizzo » Tue Apr 24, 2007 2:46 pm

It has been reported as a fault.
Don't waste your time away thinking about yesterday's blues
Demelza - another Mother

kornboy130
Super User
Super User
Posts: 4681
Joined: Thu Nov 09, 2006 7:48 pm
Location: Behind You

Post by kornboy130 » Mon Jul 02, 2007 6:55 pm

any chance of it being fixed?

Rizzo
Moderator
Moderator
Posts: 12061
Joined: Tue Feb 08, 2005 1:54 pm
Location: Somewhere down the crazy river

Post by Rizzo » Mon Jul 02, 2007 9:39 pm

Been reported again.
Don't waste your time away thinking about yesterday's blues
Demelza - another Mother

kornboy130
Super User
Super User
Posts: 4681
Joined: Thu Nov 09, 2006 7:48 pm
Location: Behind You

Post by kornboy130 » Mon Jul 02, 2007 10:02 pm

thankies :o)

Rizzo
Moderator
Moderator
Posts: 12061
Joined: Tue Feb 08, 2005 1:54 pm
Location: Somewhere down the crazy river

Post by Rizzo » Tue Jul 03, 2007 6:20 pm

Can you please let us know exactly which feeds are not working? The webmaster has checked and they all seem to be working okay for him.

If you could also let us know which platform Operatin system and browser you are using, and whether or not you have Windows Media Player.
Don't waste your time away thinking about yesterday's blues
Demelza - another Mother

kornboy130
Super User
Super User
Posts: 4681
Joined: Thu Nov 09, 2006 7:48 pm
Location: Behind You

Post by kornboy130 » Wed Jul 04, 2007 10:29 pm

i have media player, i use internet explorer - and the picture just cuts and jumps whilst the sound continues at normal speed - it is the same for Grant of RugbyDump.

kornboy130
Super User
Super User
Posts: 4681
Joined: Thu Nov 09, 2006 7:48 pm
Location: Behind You

Post by kornboy130 » Fri Jul 06, 2007 11:18 pm

http://www.tigers.co.uk/38_8404.php

is where i fidn all of the videos - not one of them seems to want to work for me. is there any other page hosting the video files? as the old setup with them all by match with a thumbnail seems to have disappeared - unless somone can link me.

Tigers Webmaster
Site Admin
Posts: 45
Joined: Wed Oct 22, 2003 11:27 pm

Post by Tigers Webmaster » Mon Jul 09, 2007 12:10 am

When you say they are not working for you, what do you mean? When you click on the video links you should find that a new page opens up - you may have settings on your browser that might not let this popup occur.

If this does not work, can you let me know which operating system and browser you are using

Thanks

kornboy130
Super User
Super User
Posts: 4681
Joined: Thu Nov 09, 2006 7:48 pm
Location: Behind You

Post by kornboy130 » Mon Jul 09, 2007 12:14 am

I'm Using windows XP and Internet explorer - and now when i click on the video i want - the page changes to a tigers website page... but with nothing in the middle - just the task bar down the left hand side. i use this set of video links:
http://www.tigers.co.uk/38_8404.php

the old page where the videos were arranged by match and were in boxes in two coloumns worked fine.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest